Om denna sida |

Introduktion

Jag som driver denna sida heter Jan Sahlström och denna sida fungerar som ett skyltfönster för att visa vad jag har att sälja eller byta från samlande och hobby, främst inom discgolf och skateboard. All försäljning är privat.

Byten...

När det gäller byten är jag intresserad av discar från Discmania Originals i.e. från Innova eran. I första hand är signatur, first run, X-out, prototyp och liknande av intresse. Om du vill byta något så går det bra att skicka ett PM via Facebook.

Priser

Alla priser visas i svenska kronor (SEK) och då det är frågan om privat, icke-kommersiell försäljning är de utan mervärdesskatt (moms).
Priserna är satta utifrån skick och tillgång. Om något pris känns felaktigt går det bra att kontakta mig via Facebook med en kommentar eller ett erbjudande.

Fraktalternativ

Det går att välja mellan att få leverans eller avhämtning.
 • Allt frakt skickas med Postnord och fraktkostnad syns vid utcheckning.
 • Avhämtning sker i Vallentuna, eller möjligtvis Solna, efter överenskommelse.

  Information angående din beställning

  All information angående din beställning sker via e-post. Det är därför av yttersta vikt att du på din order uppger rätt e-postadress.
  Ange gärna ditt mobilnummer i din profil så får du uppdateringar om din leverans via SMS.

  Artiklar

  Det finns bara en av varje sak. Om det skulle finnas fler liknande listas de individuellt.
  Allt som jag säljer skall ses som begagnade artiklar men är allt från oanvänt till väl använt. Allt är dock väl beskrivet så att det står klart hur skicket är och de klassas utifrån gängse skala.
  Skulle vi inte vara överens om bedömningen om skicket på en vara som du köpt så löser vi det med ett återköp eller på annat sätt som vi kommer överens om.

  Skapa konto

  Funktionerna i denna butik kräver att man skapar ett konto för att handla. Med ett konto kan man enkelt följa sin beställning, se historik m.m.
  Om man vill handla något på sidan men inte vill skapa ett konto går det också att skicka ett PM via Facebook så kan vi lösa det.

  Informationen på denna sida senast uppdaterad: 2022-07-16